PoliSupport

Αναβάθμιση - Επισκευή Η/Υ

Service Η/Υ

Έχετε πρόβλημα με τον Υπολογιστή σας;
Ο έλεγχος και η διάγνωση είναι δωρεάν!!!
Κάνουμε επαναφορά του Υπολογιστή σας
στην εργοστασιακή του κατάσταση
Ο Υπολογιστής σας θερμαίνεται ασυνήθιστα;;;;
Ελέγχουμε την ροή του αέρα
και απομακρύνουμε την σκόνη

Προσφέρουμε Τεχνική Υποστήριξη όσων αφορά τους Σταθερούς Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές σε τομείς όπως: Επισκευή Υπολογιστών, Αναβάθμιση Υπολογιστών, Συναρμολογήσεις Νέων Υπολογιστών, Εγκατάσταση Περιφερειακών, Ανάκτηση Δεδομένων, Αφαίρεση Ιών και Βελτιστοποίηση Συστήματος.


Επισκευή Υπολογιστών

Διάγνωση Η/Υ
Μήπως παρατηρείτε τώρα τελευταία τον υπολογιστή σας να κολλάει; Μήπως έχει γίνει πιο αργός; Μήπως αργεί να φορτώσει τα Windows; Σας πετάει μπλε οθόνες και δεν ξέρετε γιατί; Μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις συσκευές του υπολογιστή καθώς επίσης και το λογισμικό του έτσι ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Μετά τη διάγνωση θα εκτιμήσουμε το κόστος της επισκευής του υπολογιστή σας.

Διάγνωση & Επισκευή Η/Υ 
Από τη στιγμή που γίνει διάγνωση του προβλήματος και αφού συμφωνήσετε για το κόστος της επισκευής, προχωρούμε είτε σε άμεση επισκευή του προβλήματος εφόσον αυτό είναι εφικτό είτε σε παραγγελία των ανταλλακτικών και κατόπιν της επισκευής του.


Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Αναβάθμιση Μνήμης RAM
Αναβαθμίζοντας τη μνήμη RAM (Random Access Memory) εκτός από την αύξηση της απόδοσης που θα έχει ο Υπολογιστής, αποφεύγετε παράλληλα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται όταν αυτή δεν είναι επαρκής όπως κολλήματα σε βαριά προγράμματα ή τυχαίες επανεκκινήσεις του Υπολογιστή. Οι κύριες κατηγορίες της μνήμης RAM είναι: SDRAM, DDR, DDR2, DDR3 και οι χωρητικότητες της ποικίλουν από 265MB – 8GB ανά άρθρωμα (DIMM).

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου
Αν ο χώρος για την αποθήκευση δεδομένων στο σκληρό δίσκο δεν επαρκεί μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα πρόσθετο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επίσης αν η ταχύτητα και η άμεση απόκριση του συστήματός σας είναι η προτεραιότητά σας μπορούμε να τοποθετήσουμε έναν ταχύτατο σκληρό δίσκο Raptor ή SSD. Αν πάλι η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι προτεραιότητά σας μπορούμε να στήσουμε ένα σύστημα δίσκων Raid 1. Κανένα από τα αρχεία ή τις ρυθμίσεις σας δεν θα πειραχθεί. Οι σύγχρονοι σκληροί δίσκοι διακρίνονται σε ΑΤΑΡΙ, Serial ATA, Solid State και με χωρητικότητες από 80GB – 2TB.

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την Κάρτα Γραφικών για να παίζετε τα τελευταία παιχνίδια που κυκλοφορούν ή για να έχετε μια κάρτα συμβατή με το νέο πρότυπο HDMΙ.
Οι Κάρτες Γραφικών διακρίνονται ως προς τη συνδεσμολογία τους σε AGP και PCI-E, ως προς το μέγεθος της μνήμης τους και το chipset που χρησιμοποιούν. Υπάρχουν δύο κύριοι πρωταγωνιστές στο χώρο της κατασκευής chipset η ATI και η nVidia.

Αναβάθμιση Επεξεργαστή CPU
Ο Επεξεργαστής είναι το κυριότερο εξάρτημα του υπολογιστή, ο εγκέφαλός το μπορούμε να πούμε. Αναβαθμίζοντάς τον κερδίζετε σε επεξεργαστική ισχύ, και ο υπολογιστής σας γίνετε πιο γρήγορος. Υπάρχουν δύο εταιρίες που κυριαρχούν στο χώρο των επεξεργαστών για Η/Υ, η AMD και η Intel παρέχοντας πληθώρα μοντέλων στην αγορά.

Αναβάθμιση Μητρικής Κάρτας
Η Μητρική Κάρτα ή Motherboard είναι η βάση του υπολογιστή εκεί που όλα συνδέονται. Είναι πολύ σημαντικό για τη σταθερότητα του συστήματος η επιλογή μιας καλής μητρικής κάρτας. Αναβαθμίζοντάς την μπορούμε να αποκτήσουμε μια σταθερότερη βάση αλλά και περισσότερες θύρες επικοινωνίας. Οι μητρικές διακρίνονται κυρίως από το socket δηλαδή τη βάση υποδοχής του Επεξεργαστή και μεταξύ άλλων από τον τύπο μνήμης RAM που υποστηρίζουν.

Γενική Αναβάθμιση Η/Υ
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε όποια μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως: Επεξεργαστή, Μητρική Κάρτα, Μνήμη RAM, Σκληρό Δίσκο, Κάρτα Γραφικών, Κάρτα Ήχου, DVD-R/BluRay, τροφοδοτικό ή οτιδήποτε άλλο ζητήσετε. Σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αναβάθμιση του Η/Υ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Συναρμολόγηση Νέου Υπολογιστή

Συναρμολόγηση Νέου Η/Υ
Ήρθε η ώρα να αγοράσετε καινούριο Η/Υ; Θέλετε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας Η/Υ με έναν καινούριο; Στο Pc Tuning μπορούμε να συναρμολογήσουμε τον νέο σας Υπολογιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ορίζετε. Επιλέγουμε το καλύτερο hardware των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο με βάση συγκριτικά τεστ για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή με τον καλύτερο δυνατό λόγο απόδοσης/τιμής. Προτού παραδοθεί σε εσάς δοκιμάζεται για την σταθερότητα και τη σωστή λειτουργία του με τα καλύτερα διαγνωστικά και benchmark της αγοράς.
Ο Υπολογιστή σας έρχεται με την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα εξαρτήματα και τη δωρεάν αντικατάστασή τους από εμάς σε περίπτωση βλάβης τους.

Εγκατάσταση Περιφερειακών
Αγοράσατε καινούριο Εκτυπωτή, Σαρωτή, Πολυμηχάνημα, Ηχεία, Web Camera ή οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό και δεν ξέρετε πως να το συνδέσετε. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς όποια συσκευή θέλετε, να τη ρυθμίσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να σας δείξουμε τον τρόπο λειτουργίας της.


Βελτιστοποίηση Λειτουργίας Η/Υ

Ρυθμίσεις Καλής Λειτουργίας Η/Υ
Μήπως παρατηρείτε τώρα τελευταία τον υπολογιστή σας να έχει γίνει πιο αργός; Μήπως αργεί να φορτώσει τα Windows; Τον έχετε παραφορτώσει με άχρηστα προγράμματα που καθυστερούν τη λειτουργία του; Μπορούμε να έρθουμε και να διαπιστώσουμε αν ο Υπολογιστής σας έχει Ιούς, Trojan horses ή οτιδήποτε άλλο, να τα καθαρίσουμε και επίσης να καθαρίσουμε όλες τις άχρηστες εγγραφές από τη registry, να κάνουμε ανασυγκρότηση των σκληρών δίσκων, να ενημερώσουμε τις συσκευές του υπολογιστή σας με τους καινούριους οδηγούς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ώστε ο υπολογιστής σας να αποκτήσει πάλι την σωστή λειτουργία του.

Καθαρισμός Η/Υ
Ο χειρότερος εχθρός του Υπολογιστή είναι η σκόνη που συσσωρεύεται στο εσωτερικό του και μπορεί με τον καιρό να καταστρέψει τον Υπολογιστή σας. Η συσσώρευση της σκόνης σε καίρια σημεία όπως είναι οι ανεμιστήρες, η ψήκτρα του Επεξεργαστή και της Κάρτας Γραφικών καθώς επίσης και στο Τροφοδοτικό είναι πολλές φορές υπεύθυνη για την υπερθέρμανση του Υπολογιστή σας και ως αποτέλεσμα την άρρυθμη λειτουργία του.
Μπορούμε να καθαρίσουμε πλήρως τον Υπολογιστή σας από τη σκόνη σε όλα τα σημεία του και σιγουρευόμαστε ότι όλοι οι ανεμιστήρες, οι ψήκτρες, οι δίσκοι και γενικά το εσωτερικό του είναι καθαρά.

Βρισκόμαστε στην Βέροια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 46 και το τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: +30 2331 300 800
Μπορείτε να μας στείλετε email απευθείας στο info@pc-polis.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ
©2013 PoliSupport | Αναβάθμιση - Επισκευή Η/Υ, Εμπορία Η/Υ & Περιφερειακών Μονάδων