PoliSupport

Αναβάθμιση - Επισκευή Η/Υ

Service Laptop

  • Φορητός Υπολογιστής (Laptop Computer/Notebook) είναι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής μικρού μεγέθους και βάρους με εύκολη μεταφερσιμότητα, που διαθέτει ενεργειακή αυτονομία. Συνήθως ανήκει στους υπολογιστές τετάρτης γενιάς (αν και υπάρχουν και παλαιότερες υλοποιήσεις). Ο φορητός υπολογιστής ενσωματώνει πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες με προσιτό πλέον κόστος. Μία από αυτές είναι η τεχνολογία οθόνης LED, ή διόδου εκπομπής φωτός (Light Emitting Diode). Η πολύ γνωστή, και ευρύτατα διαδεδομένη μέχρι πρότινος, τεχνολογία LCD, έχει πλέον εγκαταλειφθεί και ελάχιστα μοντέλα έχουν τέτοιο τύπο οθόνης. Η αναλογία πλευρών της οθόνης είναι πλέον 16:9 (ευρεία οθόνη) ή wide, σχεδόν σε όλους τους φορητούς αντί της παλαιότερης 4:3.Wikipedia
Έχετε πρόβλημα με τον φορητό Υπολογιστή σας;
Ο έλεγχος και η διάγνωση είναι δωρεάν!!!
Η οθόνη του Laptop σας είναι σπασμένη;
Ελάτε να την επισκευάσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς
Το Laptop σας θερμαίνεται υπερβολικά;
Συνήθως οφείλεται στην σκόνη που συσσωρεύεται εντός του
Ελάτε να τον καθαρίσουμε.....
Δεν ανάβει καθόλου το Laptop σας;
Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι το DC Jack
Ελάτε να το αλλάξουμε....

 


Αντικατάσταση Οθόνης LCD
Έσπασε η οθόνη του Laptop σας, μήπως έχει μαύρες κηλίδες, ξεθωριασμένα χρώματα, καμένα pixels και γραμμές; Όποιο και αν είναι το πρόβλημα της οθόνης του Laptop σας, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε με μια καινούρια! Αντικαθιστούμε όλους τους τύπους οθόνης, όλων των ιντσών ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου του Laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αντικατάσταση Inverter
Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα με τις οθόνες των Laptop είναι να έχει χαλάσει το inverter. Όταν γίνει αυτό τότε τα συμπτώματα είναι η οθόνη του Laptop να μην ανάβει, να αναβοσβήνει, να τρεμοπαίζει, να είναι πιο αχνή ή και να έχει σκιές στις άκρες της. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το inverter του Laptop σας ανεξαρτήτου μάρκας ή μοντέλου στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς!

Αντικατάσταση Πληκτρολογίου
Χύθηκε καφές, νερό, αναψυκτικό και δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο του Laptop σας; Μήπως έχουνε βγει τα πλήκτρα του; Όποιο και αν είναι το πρόβλημα του πληκτρολογίου στο Laptop σας υπάρχει λύση! Μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο και φυσικά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς!

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας
Ο Φορητός σας Υπολογιστής δεν φορτίζει ή διακόπτεται η φόρτιση; Η οθόνη έχει αλλαγές στη φωτεινότητά της; Εναλλαγές στην τάση του ρεύματος κάψανε το τροφοδοτικό σας και από τότε το Laptop σας δεν ανοίγει; Έχετε στραβώσει το βύσμα τροφοδοσίας; Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop σας και να λειτουργεί σαν καινούριο.

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου
Χρειάζεστε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο Laptop σας; Μήπως έναν ταχύτερο σκληρό δίσκο; Ένα σκληρό δίσκο που να ανεβάσει κατακόρυφα την αυτονομία του Φορητού σας Υπολογιστή καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και όλα αυτά χωρίς να χάσετε τις αρχικές ρυθμίσεις και τα δεδομένα του συστήματός σας; Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα συμβατικό νέο σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας, είτε έναν δίσκο νέας γενιάς Solid State με θεαματική αύξηση της ταχύτητας και της αυτονομίας της μπαταρίας του Laptop σας!

Αναβαθμίσεις Laptop
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Φορητού σας Υπολογιστή έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και περισσότερες δυνατότητες. Αυξάνοντας τη μνήμη RAM το Laptop σας θα αποκτήσει πολύ καλύτερη απόκριση και θα έχει πιο άνετη λειτουργία. Αναβαθμίζοντας το Σκληρό Δίσκο θα αποκτήσετε μεγαλύτερη χωρητικότητα και καλύτερες ταχύτητες προσπέλασης των δεδομένων. Αλλάζοντας το CD-ROM ή το DVD-ROM με ένα DVD-R ή ακόμα και BluRay θα μπορείτε να δείτε αλλά και να γράψετε DVD ή και BluRay δίσκους. Αναβάθμιση επίσης μπορεί να γίνει σε αρκετά μοντέλα Φορητών, στον Επεξεργαστή και Κάρτα Γραφικών. Επίσης αν χρειάζεστε τροφοδοτικό για το Laptop σας μπορούμε να βρούμε ανεξάρτητα από το μοντέλο.

Υπερθέρμανση και άλλα προβλήματα Laptop
Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες του Laptop σας; Ο ανεμιστήρας του κάνει θόρυβο; Ίσως ο Φορητός σας Υπολογιστής χρειάζεται καθάρισμα από τη σκόνη που έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό του και τον υπερθερμαίνει. Μπορούμε να τον καθαρίσουμε αλλά και να ελέγξουμε αν όλα τα συστήματα λειτουργούν κανονικά.

Οποιαδήποτε μάρκα και οποιοδήποτε μοντέλο Φορητού Υπολογιστή της αγοράς έχετε μπορούμε να το επισκευάσουμε. Για το Service του Laptop σας και ότι άλλο πρόβλημα έχετε, μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς γιατί στόχος μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

 


  • Αν ο Φορητός σας Υπολογιστής βρίσκεται ακόμα στην εγγύηση, πρέπει να γνωρίζετε ότι με την επισκευή του από οποιονδήποτε άλλο εκτός της επίσημης αντιπροσωπίας ή του εξουσιοδοτημένου Service, υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η εγγύηση σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου της εκάστοτε εταιρίας. Συνεπώς δε φέρουμε καμία ευθύνη για την ακύρωση της εγγύησης του Φορητού σας Υπολογιστή. Διαβάσετε τους όρους της εγγύησης για περισσότερες λεπτομέρειες.Σημαντική προειδοποίηση για την εγγύηση του προϊόντος
Βρισκόμαστε στην Βέροια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 46 και το τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: +30 2331 300 800
Μπορείτε να μας στείλετε email απευθείας στο info@pc-polis.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ
©2013 PoliSupport | Αναβάθμιση - Επισκευή Η/Υ, Εμπορία Η/Υ & Περιφερειακών Μονάδων